Villa IJsbrechtum

Datum: Maart 2018
Locatie: IJsbrechtum, Friesland
Woonstijl: Mix van; Puur/Basic, Modern en Industrieel
Projectkeuze: Interieurontwerp Premium

De opdrachtgever had mij gevraagd om een interieurontwerp te maken voor hun nieuw te bouwen villa. Het ontwerp omvat een royale entree met vide door industriële stalen deuren gescheiden van de grote woonkeuken welke naadloos doorloopt in de living met een fantastisch uitzicht over de tuin met vijver en het Friese groen. De geliefde woonstijlen van de bewoners Puur/Basic, Modern en Industrieel zijn samengesmolten tot een prettig licht, sfeervol weids geheel. De hoge glazenpuien van de villa zorgen voor een optimaal effect van het interieurontwerp waarvan de zichtlijnen veelal naar buiten zijn gericht. Het zitgedeelte van de living bijvoorbeeld is letterlijk voor een deel naar buitengericht en aan de eettafel zit je door de grote raampartijen als het ware altijd buiten.
De master bedroom is koninklijk te noemen maar dan heel eigentijds. Met een verbluffend mooi uitzicht naar buiten is de master bedroom door de combinatie van modern lichtkleurig koper en zachtblauw vooral rustgevend en smaakvol.
In de badkamer ligt de nadruk op de lengte. De verschillende elementen zoals de wastafels, inloopdouche en bad lopen letterlijk in elkaar over. Door de Visual van een prachtige zee aan de muur ben je even op vakantie in je eigen badkamer.