Waarom interieuradvies?

Interieuradvies LITE

Eerst even kennismaken? Maak dan gebruik van de optie interieuradvies “LITE”; twee uur interieuradvies voor € 250,-*. Tijdens dit interieuradvies bespreken we je wensen en de mogelijkheden. Daarbij krijg je direct persoonlijk interieuradvies op maat en wanneer je daarna de opdracht geeft voor een interieurontwerp PREMIUM of EXCELLENT een korting van € 100,-

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op om meer informatie te ontvangen en de mogelijkheden te bespreken. Dit kan telefonisch op nummer 015-2140302 of klik hieronder op “contact” en laat je gegevens achter.

CONTACT

Waarom interieuradvies?

Natuurlijk een leuke kast of bank is zo gekocht, maar wat is nu de beste plek? Alle muren wit, maar geeft dit de gewenste sfeer? Hoe krijg je nu de juiste indeling en wordt het wel een mooi geheel? Het antwoord op deze en vele andere vragen is; een interieurontwerp! Met een interieurontwerp heb je vooraf letterlijk het eindresultaat voor ogen! Een interieurontwerp is minstens zo belangrijk als het ontwerp van je huis zelf. Sterker nog het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Twijfel niet; ga in een vroeg stadium met een interieurontwerper om tafel zitten en besteed een relatief klein percentage van je budget aan een professioneel uitgewerkt interieurontwerp. Dit voorkomt verkeerde keuzes of aankopen achteraf en geeft structuur in de uitvoering, maar bovenal een beter, mooier en origineler eindresultaat!

helpmijnhuisinrichten

De bedrijfsnaam “helpmijnhuisinrichten” is zorgvuldig gekozen. Professionele hulp bij het inrichten van je woning begint namelijk met een zorgvuldig samengesteld interieurontwerp. Een persoonlijk interieurontwerp geheel op maat waarin jouw wensen zijn opgenomen en waarbij je niet vast zit aan welke interieurwinkel dan ook. Een interieurontwerp met alle vrijheid en waarbij mogelijk ook je huidige meubels kunnen worden ingepast.

TARIEVEN