16
jun

Dit zegt meer dan duizend woorden

Steeds meer meubelfabrikanten zien het grote voordeel van 3D visualisatie. Het is als fotograferen zonder eerst een meubel te produceren en een studio-set te bouwen. Daarnaast kun je alle kleurvariaties renderen zonder tussenkomst van een stoffeerderij of spuiterij.
Dit is een willekeurig voorbeeld van hoe tekeningen of schetsen het startpunt zijn van een ontwerp vertaald in concrete beelden, welke een sfeer en gevoel weergeven.

Sta je voor de keuze om je woning in te richten, dan is dit dé manier om de juiste keuzes te kunnen maken! Je hebt wensen en ideeën voor je interieur, maar hoe maak je dit tot een mooi geheel? Het is interieurontwerper Bernard ter Horst zijn vak om met zijn ideeën, kennis en ervaring een ontwerp te maken gevisualiseerd in een 3D rendering. Hij noemt het zijn gereedschap om na een uitgebreide intake met de bewoners zijn ontwerp vorm te geven. Zijn artist impressions zijn altijd fotorealistisch, esthetisch, prikkelend en inspirerend.
Bij iedere gerenderde 3D visualisatie gebruikt hij verrassende camerastandpunten en zie je een scherp oog voor de kleinste details terug. Zelfs je piano, schilderij of meubel welke je wilt behouden komt terug in het interieurontwerp. Zo ook daglicht en schaduwwerking maken het zo realistisch dat het ontwerp geheel op jou en je huis ‘geschreven’ weinig toelichting nodig heeft om het ontwerp ten uitvoer te brengen.