Bernard ter Horst

Interieurontwerper


Het inrichten van een huis of bedrijfsruimte is veel meer dan het verzamelen van mooi meubilair. Mijn interieuradvies is persoonlijk en geeft antwoord op jouw vragen. Met mijn interieuradvies weet je meer over de mogelijkheden van je interieur in jouw huis. Onderwerpen zoals indeling, routing, zichtlijnen, kleurgebruik, je woonstijl en het toepassen van de juiste verlichting komen tijdens het interieuradvies ter sprake, maar vooral de interieurvraagstukken die jij graag wilt bespreken. Het geluksgevoel van mijn opdrachtgevers is mijn grootste drijfveer. Mensen enthousiast zien worden tijdens mijn interieuradvies of bij het presenteren van mijn interieurontwerp is geweldig. Van een interieuradvies voor de woonkamer tot een compleet interieurontwerp van de hele woning. Alles heeft toegevoegde waarde.
Een huis wordt gebouwd maar
een thuis moet gevormd worden
youtube


Als interieurontwerper doe ik altijd mijn uiterste best om mijn opdrachtgevers op weg te helpen naar een persoonlijk uniek interieur dat naadloos aansluit bij hun specifieke wensen. Mijn persoonlijke interieurstijl maak ik ondergeschikt. Ik ben niet op zoek om iets van mezelf te projecteren maar juist op zoek naar de stijl van de opdrachtgever. Daarbij gebruik ik mijn jarenlange kennis en ervaring om te zorgen voor een mooi harmonieus geheel welke rust en eenheid uitstraalt.

Het is als interieurstylist mijn vak om het optimale uit een huis te halen, ruimtes logisch in te delen en praktische oplossingen te bieden, waarbij sfeer, stijl en comfort samen gaan. Vanuit deze harmonieuze basis adviseer ik de mooist passende combinaties van materialen en kleuren.

Klanten die u voor zijn gegaan

5.0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
Wouter RielWouter Riel
08:59 27 Feb 24
Bernard heeft voor ons een ontwerp van de woonkamer, keuken en master bedroom gemaakt. Na een uitgebreide intake heeft Bernard na een uitgebreide rondgang een geweldig ontwerp gemaakt. We zijn dan ook heel blij met het ontwerp. Ook de aangedragen mogelijke leveranciers zijn een goede tip.
Ferry van der HeideFerry van der Heide
13:24 26 Dec 23
Vanaf het moment dat wij Bernard op de beurs hebben ontmoet, hadden wij direct een goede klik. Wij waren niet van plan om een interieurspecialist in te schakelen maar hebben hier geen moment spijt van gehad. Bernard durft en komt niet met een standaard ontwerp. Hij denkt met je mee en geeft handvaten om zelf een beslissing te maken. Kortom, Bernard is echt een aanrader!
Peter WarmerdamPeter Warmerdam
20:23 07 Jul 21
Bernard heeft ons geholpen met het inrichten van onze nieuwbouwwoning. Hij heeft veel ideeën en suggesties. Verstand van zaken. En nu we er in wonen zijn we superblij met hoe het is geworden. Het scheelt je ook veel tijd met alles uitzoeken. Het totale plaatje klopt. Super bedankt voor alles
Jeannette BuijsJeannette Buijs
16:11 11 Feb 21
Zó blij met Bernard!We hebben elkaar ontmoet op een woonbeurs en meteen bij het eerste gesprek een goeie klik.Na goed te hebben geluisterd naar onze woonwensen voor ons nieuw te bouwen appartement, hebben we een prachtig voorstel gekregen, vastgelegd in een mooi boekwerk met complete tekeningen, kleuradviezen en maatvoeringen.We kunnen niet anders dan heel tevreden zijn, het enige jammere is dat het nog zo lang duurt voor de bouw klaar is en we eindelijk echt aan de slag kunnen met het ontwerp,Bernard, heel hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking en zodra het kan, sturen we foto’s of je komt gezellig langs!Hartelijke groeten,Koen en Jeannette
js_loader