Interieurontwerper Bernard ter Horst

Bernard ter Horst Interieurontwerper | Interieurstylist


“Een huis wordt gebouwd maar een thuis moet gevormd worden”

Het geluksgevoel van mijn opdrachtgevers is mijn grootste drijfveer.
Mensen enthousiast zien worden bij het bespreken van mijn ontwerp om er daarna mee aan de slag te gaan is geweldig. Van een interieuradvies voor de woonkamer tot een compleet interieurontwerp van de hele woning. Het inrichten van een huis of bedrijfsruimte is veel meer dan het verzamelen van mooi meubilair. Ik doe als interieurontwerper altijd mijn uiterste best om mijn opdrachtgevers op weg te helpen naar een persoonlijk uniek interieur dat naadloos aansluit bij hun specifieke wensen. Mijn persoonlijke interieurstijl maak ik ondergeschikt. Ik ben niet op zoek om iets van mezelf te projecteren maar juist op zoek naar de stijl van de opdrachtgever.


Een passend interieur begint bij de juiste combinatie van o.a. vorm, kleur, routing en licht. Het is als interieurontwerper mijn vak om het optimale uit een huis te halen, ruimtes logisch in te delen en praktische oplossingen te bieden, waarbij sfeer, stijl en comfort samen gaan. Vanuit deze harmonieuze basis kies ik samen met mijn opdrachtgever de mooist passende combinaties van materialen en kleuren. Het interieurontwerp presenteer ik volledig digitaal in 3D met een kleuradvies en lichtplan.


Mijn interieuradvies is persoonlijk op maat en onafhankelijk van welke interieurbedrijf dan ook. Het interieurontwerp is niet productgericht maar juist stijlgericht. De interieurstijl, de indeling van het interieur, het kleurgebruik en de maatvoering wordt duidelijk en sfeervol in beeld gebracht. Met mijn interieurontwerp kun je zelf aan de slag en bepaal jezelf aan welke leverancier of vakman je het werk toevertrouwd.

Natuurlijk kan ik je als interieurontwerper ook geheel ontzorgen en je ondersteuning bieden bij de realisatie. Aan de hand van het interieurontwerp begeleid ik dan het gehele project van advies tot ontwerp en van aankoop tot plaatsing van het interieur. Een belangrijk deel van de realisatie wordt daarbij uitgevoerd door mijn netwerk van vakspecialisten.

Bernard ter Horst

“Mijn doelstelling is om voor ieder huis of bedrijfsruime een inspirerend, verrassend en vooral persoonlijk interieur te ontwerpen waar je als opdrachtgever blij van wordt en vooral in thuis voelt”

Klanten die u voor zijn gegaan