Referenties

Mijn opdrachtgevers kunnen op verschillende manieren een review achterlaten. Op Trustpilot, Google of via e-mail.

Bernard heeft ons fantastisch geholpen met een mooi interieuradviseur voor onze woonkamer. We kregen dit cadeau en hebben het verder uitgebreid wat geleid heeft tot een mooi resultaat. Onze wensen werden goed mee genomen en we weten nu wat ons te doen staat!
Bernard, dank je wel!! En mochten we je weer nodig hebben dan weten we je te vinden!

 

Wouter en Andrea

Bernard is een erg enthousiaste man gekoppeld aan kennis van zaken. Hij heeft zelf absoluut een eigen mening, maar gaat toch uit van je eigen ideeën en voorkeuren. Je kan zeggen dat hij zijn mening geeft daar waar gaten zitten in je eigen kennis en smaak. Bij mij moet de hele verbouwing en styling nog beginnen, maar ik ben erg enthousiast en kan niet wachten tot het klaar is.

 

Bert

De tweede keer hulp van Bernard. De eerste keer was top en deze keer niet minder. Vakkundig en recht voor zijn raap. Advies met volop aangrijpingspunten om zelf verder mee te kunnen. Er komt vast nog een derde verzoek om ondersteuning bij het inrichten van ons nieuwe huis!
Super goed dus!

 

Hans en Ninette

We hebben Bernard gevraagd om mee te denken voor een binnen interieurontwerp voor de benedenverdieping van ons nieuwbouwhuis in jaren dertig stijl. Hij heeft onze verwachtingen overtroffen! De stijlen die mijn man en ik beschreven die we mooi vonden heeft hij verwerkt en een aantal, voor ons onverwachte eyecatchers in het ontwerp opgenomen waar we heel blij mee zijn en zeker zullen gaan overnemen in de realisatie. Bernard denkt mee, komt met verrassende ideeën en kan in een twee uur gesprek goed tot de kern komen wat bij je past. Kortom: wij bevelen Bernard van harte aan als interieurontwerper!

Miranda en Roeland

Bernard heeft ons geholpen met het inrichten van onze nieuwbouwwoning. Hij heeft veel ideeën en suggesties. Verstand van zaken. En nu we er in wonen zijn we superblij met hoe het is geworden. Het scheelt je ook veel tijd met alles uitzoeken. Het totale plaatje klopt. Super bedankt voor alles!

Peter en Thea

Een investering die zichzelf absoluut terugverdient!

Het was best spannend toen Bernard afgelopen week de presentatie van zijn ontwerp kwam geven!
Heeft hij ons wel goed begrepen? Hebben wij onze woonwensen wel juist verwoordt?
De opdracht was een compleet interieurontwerp voor de leefkeuken en aangrenzende woonkamer voor onze boerderij uit 1870, waarbij we de balken met authentieke plafonds in het zicht willen laten.
En het was, in 1 woord, grandioos!! Bernard heeft onze kernwaarden perfect vertaald in het ontwerp. En met de bijgeleverde brochure kunnen we direct aan de slag!
Geen dagen meer zoeken naar de perfecte lamp, de juiste verfkleur of dat bijpassende vloerkleed! Dat scheelt veel tijd en frustratie!
Een investering die zichzelf absoluut terugverdient! Ook in onze vervolgplannen willen we zeker gebruik maken van Bernard’s Blik-op-de-Boerderij!

Korstiaan en Ingrid

Zó blij met Bernard!

We hebben elkaar ontmoet op een woonbeurs en meteen bij het eerste gesprek een goeie klik.
Na goed te hebben geluisterd naar onze woonwensen voor ons nieuw te bouwen appartement, hebben we een prachtig voorstel gekregen, vastgelegd in een mooi boekwerk met complete tekeningen, kleuradviezen en maatvoeringen. We kunnen niet anders dan heel tevreden zijn, het enige jammere is dat het nog zo lang duurt voor de bouw klaar is en we eindelijk echt aan de slag kunnen met het ontwerp,
Bernard, heel hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking en zodra het kan, sturen we foto’s of je komt gezellig langs!

Koen en Jeannette

Intussen waren er al 2 interieurstylisten over de vloer geweest, maar onze woning bleef aanvoelen als een meubelopslagplaats in plaats van een huis. Na de zoveelste aanschaf van een niet-passend object en moe van de meubelboulevard safari’s, toch maar weer op zoek gegaan naar extra hulp-om-mijn-huis-in-te-richten .Via een webinar kwam ik bij Bernard terecht. Prettig contact en goed geluisterd onze wensen. Daarbij brengt hij ook een frisse blik op het huidige interieur en ziet mogelijkheden waar wij niet aan gedacht hadden. Met een compleet ontwerp inclusief licht, kleur en materialen. Zelfs een plek voor de honden was niet vergeten. Wij zijn weer enthousiast om aan de slag te gaan!

Ninja en Martijn

Wij zijn inmiddels druk met de verbouwing van onze woning, je hebt een geweldig leuk ontwerp gemaakt dus zijn we 1 oktober begonnen met de realisatie van het gehele plan. Inmiddels zijn we een paar weken verder en volgende week wordt de keuken geplaatst! Daar is het allemaal mee begonnen en jij hebt er, door goed naar ons te luisteren, echt een prachtig ontwerp van gemaakt. Behalve de keuken heb je de hele begane vloer ‘meegenomen’. Dus ook de woonkamer wordt helemaal aangepast.  Onze oude meubels zijn eruit en we hebben ook geheel volgens het plan nieuwe meubels en verlichting gekocht. Natuurlijk zijn er ook de nodige bouwkundige aanpassingen gedaan om het allemaal tot een mooi geheel te krijgen. Het was prettig om heel gericht te kunnen winkelen en zeker in deze Corona tijd.

We kunnen iedereen aanraden een goed interieurontwerp te laten maken als je een dergelijke grote aanpassing in je huis wilt gaan doen. Met het advies komen alle facetten van de verbouwing aan de orde en past het ook allemaal bij elkaar. Wij zijn heel erg tevreden en kunnen het iedereen aanraden.

Frank en Nicolette

We zijn superblij met de adviezen van Bernard. Na onze vraag te hebben voorgelegd kwam hij met allemaal waardevolle en creatieve ideeën. Hij wist meteen aan te sluiten bij onze stijl en kwam met unieke ideeën. Wat een talent voor ruimtes en kleuren! We zijn heel tevreden met het resultaat en krijgen ook van anderen te horen dat de inrichting nu rustiger is en meer één geheel. Zo voelt dat voor ons ook!

Floris en Karin

Nogmaals bedankt voor jou uitstekend werk. Het ontwerp, presentatie en de creaties welke jij met onze input en uw uitgebreide vragenlijst tot stand heeft gebracht is boven verwachting. Wij hadden zelf heel ver gekomen met onze eigen ideeën maar door de verfrissende blik van u, de kennis en ervaring het nooit zelf tot dit eindresultaat gebracht. Dit eindresultaat is duidelijk van een hoger niveau dan dat waar wij zelf hadden gekomen. Ik kan familie en vrienden de investering zeker aanraden om jou eens langs te laten komen voor een droom interieur.

Nogmaals onze dank hiervoor.

Boy & Susan

Een droom wordt werkelijkheid, we hebben een mooie twee-onder een kap gekocht met een grote huiskamer. Waar begin je met inrichten? Zo’n grote ruimte en we weten nog niet goed wat we willen. Na wat googlen kom ik op de site van Bernard van “helpmijnhuisinrichten”. En dat is wat die dan ook doet. Na een prettig en uitgebreid intake-gesprek is Bernard met een uitvoerbaar plan gekomen. Zo weten we nu al wat we deze periode kunnen aanschaffen (de aantallen lampen zijn besteld en we zijn nu onderweg voor een passende bank). Zodra we de sleutel krijgen kan de aannemer met de gedetailleerde plattegrond aan de slag. Natuurlijk, het is best een investering, echter geeft het richting en voorkom je miskopen op de lange termijn. Daarnaast is de voorpret zoveel leuker, we hebben door de uitgebreide presentatie een beeld hoe het eruit komt te zien straks. Het scheelt ook een hoop tijd want de keuken hebben we één op één over kunnen nemen uit het plan. Nogmaals bedankt voor je hulp en inzet Bernard!

Marc en Christel

Wij hebben een nieuwbouwappartement gekocht en gezien de beperkte oppervlakte vonden we het moeilijk hieraan een praktische, gezellige en sfeervolle invulling aan te geven.
Verder weten we wat we mooi vinden en wat onze smaak is, maar om hiervan een eenheid te creëren, dat vonden we moeilijk. Wij zijn ook impuls aankopers, dus hebben vaak spijt van onze aankopen.
Zoeken op internet naar een interieurstylist bleek al snel een jungle te zijn, maar mijn keuze viel toch op Bernard, mede door zijn transparantie en pakketkeuzes.

Tijdens de kennismaking was al snel duidelijk dat we hadden te maken met een bevlogen man die onze zorgen/problemen vertaalde naar ideeën/oplossingen.
Het resultaat is tot uiting gekomen in een werkelijk prachtig boek en een 3D video op USB.
Mooie, duidelijke invullingen, met aan het eind een volledig kleuren-, licht- en maatplan!
CHAPEAU!!

Ronald & Monika

Na onze vraag over een lichtplan voor onze nieuwe woning gaf Bernard aan dat het logischer zou zijn om ook de indeling van de kamer, de meubels, de kleuren op de muur, de keuken etc. mee te nemen in het plan. Door zijn manier van werken heeft Bernard een prachtig plan gemaakt dat goed bij ons past, met een mix van bestaande en nieuwe meubels, nieuwe kleuren en oplossingen voor de indeling waar we zelf niet direct aan gedacht zouden hebben. Een heel rustig idee dat we nu aan de slag kunnen zonder verder te hoeven zoeken naar allerlei mogelijkheden, waaruit we dan ook steeds weer zouden moeten kiezen. Scheelt een boel tijd en veel discussies. Dank je wel Bernard.

Carel en Lidy

Een intake gesprek met Bernard heeft ons overtuigd om ons nieuwe huis eens een andere look te geven. Voorheen slaagde wij er heel goed in om ons eigen huis gezellig, mooi en eigen te maken. Maar het ontwerp van deze professional heeft ons nog verder gebracht!
Een look die wij zelf niet hadden kunnen bedenken maar toch heel dicht bij ons staat. Bernard heeft onze hal, woonkamer en keuken ontworpen. Een aantal meubels kunnen blijven en een aantal worden vervangen. Gave kleuren en ideeën.
Een huis waar wij ons nu al in thuis voelen Wij geven ons volledig over aan het ontwerp plan Bernard. ? Wij kunnen niet wachten tot het zover is!

Pieter & Iris

Beste Bernard,

Zo blij zijn wij met het inrichtingsontwerp van ons nieuwbouw appartement.
Jij hebt ons gevoel van wonen omgezet in iets bijzonders.
Je bent echt een topper en je geld dubbel en dwars waard…

Bert en Gisalinda

Ben heel blij met het ontwerp, echt knap hoe jij mijn vage duidingen hebt weten te vertalen in een zeer smaakvol ontwerp i.c.m. met een zorgvuldige materiaal keuze. Ook mijn complimenten voor het drukwerk en de zeer verzorgde animatie (film). Ik zal je zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen mocht de gelegenheid zich voordoen.

Henk

Na een kort kennismakingsgesprek op de beurs hadden wij een goed gevoel over Bernard, zijn aanpak en ideeën. We hebben tijdens het hele proces het contact met hem als erg prettig ervaren.  Bernard heeft goed geluisterd naar wat onze smaak en ideeën waren en deze fantastisch vorm gegeven in zijn ontwerp voor ons nieuwe appartement! Chapeau!

Willy en Robert

Bernard heeft ons geweldig goed en deskundig geholpen bij het ontwerpplan voor het interieur van onze nieuwe woning. Hij is heel creatief, een enthousiast en kundig man. We kunnen niet wachten tot ons nieuwe huis klaar is en we de ontwerptekening kunnen gaan doorvoeren. Heel spannend of de zwarte kozijnen en deuren inderdaad een wow-factor gaan opleveren!

José en Frits

Je gaat een nieuw huis krijgen en je hebt allebei ideeën maar hoe krijg je daar een mooi geheel van. We gingen eens kijken op de woonbeurs in Utrecht in 2018 en we ontmoetten daar Bernard. De manier waarop we benaderd werden sprak ons meteen aan en we maakten een afspraak met hem. Na een grondig intakegesprek die hij ons afnam, kregen we na een aantal weken ons interieurplan gepresenteerd.

We waren zeer aangenaam verrast hoe hij onze smaak en wensen heeft vertaald naar een mooi ontwerp die ons meteen heel enthousiast maakte. Ook een paar spullen die we graag mee wilden nemen zoals een antieke sidetable en de piano hebben een mooie en tevens verrassende plek gekregen.

Het leuke van zo’n plan is dat we nu heel doelgericht kunnen gaan zoeken naar spullen die we nog willen kopen, zoals lampen, meubels, wanddecoratie en vloeren. Je bespaart er een hoop tijd mee.
We hebben geen enkele wijziging aangebracht in het plan. We verheugen ons al op ons ‘droomhuis’.

Bert en Peggy

In september 2018 waren wij op Beurs Eigen Huis waar wij Bernard hebben ontmoet. Na het 15 minuten kennismakingsgesprek hadden wij meteen een klik met Bernard. We hadden van tevoren zelf al een opzet gemaakt van de woonkamer en keuken. Na een paar goede tips hebben wij Bernard de opdracht gegund. Het uiteindelijke ontwerp is tot stand gekomen na het invullen van een vragenlijst, een intakegesprek aan huis en het maken van een moodboard.

In de ontwerpfase heeft Bernard ons voorgesteld het ontwerp radicaal te wijzigen; geweldig eindresultaat. Waar wij problemen zagen, zag Bernard mogelijkheden. Zijn ontwerp inclusief maatwerk en lichtplan vormt de perfecte basis voor een grondige verbouwing. Het is het geld meer dan waard! Passie, vakmanschap en zeer prettig in omgang, typeren Bernard. Wij raden hem iedereen aan. Voor een verbouwing met een goed resultaat is Bernard onmisbaar.

Mark en Lydia

Wij gaan naar een nieuwbouwwoning en willen de ruimte mooi en handig inrichten. Hoe dat te doen vanaf een tekening met schuine wanden etc? Dit bedrijf is al op de website direct duidelijk over het pakket wat je kunt afnemen en kosten die daarbij horen. Dat is al fijn. En direct daarna een zeer prettige samenwerking: Bernard komt thuis langs en voelt direct wat de bedoeling is ook al heb je zelf nog maar een niet goed onder woorden te brengen vaag idee. Ook weet hij feilloos de wel duidelijke ideeen te plaatsen in het uiteindelijke resultaat. En dat mag er zijn!

Van bouwtekening naar een 3D presentatie met lichtplan, afmetingen en productdetails, wat geheel in de smaak valt. Met verrassende haalbare suggesties. Staaltjes erbij, wat precieze productinformatie, helemaal goed. Zeer prettig open en oplossingsgericht contact met Bernard. Wij zijn zeer tevreden en kunnen binnenkort genieten van een prachtig ontworpen en ingerichte zitkamer en zolder. Het hele gezin is meer dan tevreden.

Justine en Adriaan

Wij zijn Bernard zeer dankbaar voor wat hij voor ons bedacht heeft. Bernard heeft onzer beide smaken (industrieel en mediterraan) bij elkaar gebracht. Meteen raak! Een warme sfeer, prachtige materialen, een schitterende nieuwe keuken en meubels op maat laten maken. Verlichting, kleuren, meubelkeuze etc. alles past perfect bij elkaar. Aan elk detail is gedacht. Het is werkelijk een plaatje geworden waar we enorm trots op zijn. Groetjes van zeer tevreden klanten.

Lizet en Hans

Mijn man en ik zijn het in de meeste gevallen altijd wel eens over de meubelen maar vinden het lastig om spullen te combineren, want wat past nu wel en niet bij elkaar. Nu we een eigen huis laten bouwen, wilden we de inrichting eens heel anders hebben. We hadden Bernard ontmoet op de woonbeurs Eigen Huis en dat klikte meteen. Hij luisterde goed naar onze wensen en ideeën. Uiteindelijk is hij gekomen met een ‘out of the box inrichting’, niet heel extreem want dat past niet bij ons maar gewoon even heel iets anders, een indeling waar we zelf nooit opgekomen waren. Het hele plaatje, kleuren, verlichting en meubels, het klopte gewoon. We hebben ontzettend zin om nu gericht te gaan winkelen en de plannen straks tot uitvoer te gaan brengen. Wil je eens iets anders, maar wel iemand die goed naar je luistert en aanvoelt wat je wensen zijn, dan ben je bij Bernard aan het juiste adres.

Menno en Linda

We kwamen in contact met Bernard op de beurs “Eigen Huis” en zijn aanpak en werkwijze sprak ons erg aan. We hebben aan hem gevraagd een compleet ontwerp inclusief lichtplan te maken voor ons nieuwe appartement en het resultaat was heel goed. We zijn heel erg tevreden over zijn manier van werken en presentatie en de compleetheid van zijn plannen. We bevelen hem dan ook zeer aan voor interieurontwerpen.

Tanja en Peter

Begin dit jaar naar de woonbeurs Eigen Huis geweest om ideeën op te doen voor het veranderen van onze woonkamer. Bij de stand van Helpmijnhuisinrichten troffen wij Bernard ter Horst. Na een korte kennismaking en een goeie klik hebben wij Bernard uitgenodigd om voor ons een ontwerp te maken. Wij hebben onze wensen kenbaar gemaakt en samen met de kennis van Bernard is het tot een mooi geheel gekomen. Wij zijn blij verrast met het gemaakte ontwerp en zijn direct aan de slag gegaan.

Leo en Yvonne

Wij kunnen Bernard van harte aanbevelen.
Wij zijn zeer tevreden over zijn ontwerp die hij heeft gemaakt voor onze woonkamer en keuken.
Bernard luistert goed naar de wensen en weet deze uitstekend over te zetten in zijn ontwerp.
Wij hebben ook (bijna) alles uitgevoerd zoals hij het had ontworpen.
Er waren wat kleine aanpassingen nodig maar dat heeft geen afbreuk gedaan aan het ontwerp en resultaat, gewoon top allemaal.

Joop en Aartje

Op een regenachtige zondag gingen wij naar de beurs Eigen Huis in Utrecht.
Bij binnenkomst hadden wij een beetje het idee dat dit niet de beurs was waar wij naar op zoek waren. Na een rondje gelopen te hebben liepen wij langs de stand van Help mijn huis inrichten.
Met een plattegrond in onze handen kwamen we bij Bernard aan tafel en binnen een minuut had hij ons vertrouwen gewonnen omdat Bernard “Out off the box” dacht. We hebben een afspraak gemaakt om met Bernard in gesprek te gaan. Het gesprek was super leuk en ontspannen en Bernard heeft heel erg goed naar onze wensen geluisterd. Hij vroeg ons onder andere aan de hand van een moodboard welke kleuren ons aanspraken. Ook hebben we het in dit gesprek over ons favoriete vakantieland “Mexico” gehad .

Na ongeveer 6 weken kregen wij een mailtje dat ons plan klaar was en vol spanning gingen wij naar het kantoor van Bernard. Met de plattegrond van onze woonkamer in ons hoofd stapte wij zijn kantoor binnen en kregen wij onder het genot van een kopje koffie het plan gepresenteerd. Wij waren sprakeloos ons nieuwe huis was ineens een THUIS. Prachtige kleuren veel warmte en de voormalige keuken helemaal naar de andere kant van de woonkamer. En als klap op de vuurpijl een muur met prachtig foto behang met cactussen. Met dit plan in onze handen zijn wij lekker gaan shoppen en kon de verbouwing eindelijk gaan beginnen. Inmiddels zijn wij helemaal klaar en hebben het plan van Bernard bijna helemaal gebruikt. In het verleden hebben wij best wel eens te veel uitgegeven aan te veel meubels of een foute kast en die valkuil wilden wij niet voor ons huis. Bernard het plan laten maken voor ons nieuwe huis was de beste investering die wij gedaan hebben.
Dank je wel Bernard voor het prachtige plan van ons THUIS.

Guido en Francis

Een warm en gezellig huis, precies wat we wilden! Toen we na een tweejarig verblijf in het buitenland moesten terugkeren naar ons “oude” huis wisten we een ding zeker: de inrichting moest anders. We hadden mooie, moderne meubels maar misten sfeer en warmte in ons oude interieur. Ook wilden we een frisse nieuwe start maken door te kijken naar een nieuwe indeling.
Na wat zoeken op internet kwamen we op de website van Bernard terecht. Tijdens het eerste contact (via Skype) klikte het meteen. Bij terugkomst in Nederland bespraken we het uitgebreide interieurplan. Het was de perfecte combinatie van onze huidige meubels en nieuwe elementen en sloot aan bij de door ons gewenste sfeer. Het plan was gedurfd, maar wij vertrouwden op zijn inzicht en hebben het vrijwel ongewijzigd doorgevoerd.
Bernard heeft ons begeleid bij de uitvoering van het hele project, inclusief woonshoppen en het stylen van de benedenverdieping. De samenwerking met Bernard hebben wij als zeer professioneel en prettig ervaren. Doordat schilder en aannemer al vooraf waren ingepland is het project binnen korte tijd gerealiseerd. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en genieten nu elke dag van ons mooie en warme interieur! Als we ooit nog gaan verhuizen zullen we Bernard zeker weer inschakelen.

Familie Vollering

Bernard heeft voor mijn ouders – beiden rond de 80 jaar – een ontwerp gemaakt. Hij was erg geduldig en begripvol in het voortraject. Het uiteindelijke ontwerp was zeer aansprekend, met meerdere verrassende, creatieve ideeën. Het is vervolgens sterk richtinggevend geweest voor de uiteindelijke inrichting van het appartement.
Bernard, heel erg bedankt voor je inspanningen!

 

Henny

Wij hebben een uitstekend advies van Bernard mogen ontvangen voor het inrichten van onze woonkamer. Na het invullen van een vooraf toegestuurde vragenlijst en een uitgebreid intakegesprek bij ons thuis, is Bernard met een zeer verrassend ontwerp gekomen waar we erg blij mee zijn. Bernard is niet alleen kundig maar ook heel hartelijk en stelt de wensen van zijn klanten duidelijk voorop.

Patrice en Alejandro

Bernard heeft ons met zijn ontwerp op interessante nieuwe mogelijkheden gewezen voor onze woonkamer. Een aantal daarvan hebben we gelijk al gerealiseerd met bestaand meubilair. Maar het wordt natuurlijk pas echt interessant met de in het ontwerp toegepaste nieuwe meubels en boekenkasten.

 

Annemarie & Len

Bernard heeft voor ons een nieuw ontwerp van de woonkamer gemaakt. Mooie kleurstellingen en suggesties voor de indeling van de meubels. Inmiddels zijn we 5 maanden verder en is het grotendeels gerealiseerd.  Bernard denkt mee en komt met creatieve inzichten, ook als de ruimte ‘uitdagend’ is.

 

Arie en Digna

We zijn heel blij met het interieurontwerp van Bernard. Hij heeft ons op een fantastische manier geholpen, met aandacht voor detail en onze wensen. Ons uitgangspunt was het inrichten van de woonkamer van ons nieuw te bouwen huis en daarbij gebruik te maken van onze huidige meubels. Het ontwerp dat Bernard heeft getekend is modern, warm en origineel tegelijk. Hij heeft grote aandacht gegeven aan de allerkleinste details, hij heeft ons echt verrast met bijzondere en creatieve ideeën die we zeker gaan uitvoeren.

Tulay en Ronald

Wij hebben een woning gekocht met onwijs veel ruimte hierdoor vonden wij het lastig om onze woonkamer een verfrissende inrichting te geven. Op beurs eigen huis zijn we terecht gekomen bij de stand “help mijn huis inrichten”. Dit was een gezellig en informatief gesprek. Kort daarop hadden we de eerste afspraak met Bernard. Iemand die deskundig, enthousiast is maar ook luistert naar je eigen ideeën. Met het interieurplan op zak zijn wij op zoek gegaan naar onze inrichting. Wij zijn dankzij Bernard tot een verrassend en fantastisch eindresultaat gekomen van onze woonkamer.

Casper & Danielle

Na oplevering hopen we ons nieuwbouw appartement te gaan betrekken. Veel tijd en gelegenheid dus om na te denken over de inrichting. Toch maakte het ons onzeker of dit wel goed zou komen.
Op de beurs Eigen Huis liepen we tegen de stand van Bernard aan. De start van een traject wat eindigde in een heel origineel en verrassend interieuradvies.
Daardoor kunnen we de tijd tot de oplevering ontspannen tegemoet zien en ons rustig voorbereiden op wat er moet gebeuren voor de inrichting van ons huis.
De samenwerking met Bernard was prettig, deskundig en enthousiasmerend.

Jan en Tineke

Wij hebben een appartement gekocht dat nog gebouwd moest gaan worden, en waar we dus nog volop invloed konden uitoefenen op de indeling van de ruimtes. Dat lijkt heel leuk, maar is in de praktijk toch een stuk lastiger dan je in de eerste instantie zou denken. Gelukkig kwamen we op de beurs Eigenhuis in Utrecht een klein standje tegen dat ons qua styling en concept meteen aansprak. Na een kort kennismakingsgesprek met Bernard bleef dat goede gevoel behouden en besloten we met hem in zee te gaan. Eerst een inventarisatiegesprek bij ons thuis zodat Bernard onze smaak en meubels kon leren kennen, na een paar weken gevolgd door een tweede sessie met een uitgewerkt voorstel in 3D. Daarbij heeft Bernard ons kunnen verrassen met een paar best wel gedurfde concepten, die we na enig omdenken van onze kant van harte omarmd hebben, en die momenteel gerealiseerd worden. Kortom, als je een tikje eigenwijze, bevlogen, meedenkende interieurstylist zoekt is Bernard wat ons betreft de man!

Hans & Eveline

Toen we besloten hebben om een grote aanbouw te plaatsen maar nog geen idee hadden hoe we de begane grond van ons huis het beste konden indelen, hebben we Bernard om advies gevraagd.
Bernard heeft ons fijn geholpen onze stijlen en woonwensen concreet te maken. Door duidelijke voorbeelden en vragen werd dit steeds duidelijker. Daarbij heeft hij rekening gehouden met huidige meubels en daar verschillende suggesties voor gegeven. Uiteindelijk een prachtig plan gekregen met duidelijke adviezen over licht-, kleur-, materiaal- en ruimtegebruik.
De verbouwing moet nog beginnen, maar het plan van Bernard zal ons zeker helpen van ons huis een prachtig thuis te maken.

Heinze & Janine

Toen we in 2010 besloten om te verhuizen namen we natuurlijk vanzelf de spullen van de vorige woning mee, en die hebben we op een aardige manier weten te plaatsen in onze nieuwe woning. Toch bleef het altijd een beetje knagen, het stond allemaal wel leuk maar het was niet echt een eenheid. We hadden het idee dat we de kamer beter konden benutten. Bernard gebeld. Bij het eerste bezoek, de kennismaking, had hij al heel bruikbare tips! Hij observeerde de ruimte en kwam een paar weken later met een super advies dat we helemaal hebben uitgevoerd. Mooie nieuwe bank, spotjes op de juiste plaats, wat design spullen met een luxe uitstraling, een prachtig fotobehang, en hier en daar een likje verf. Het is ongelofelijk wat dat met een huiskamer doet, het hele gezin geniet er zichtbaar van, het is nog gezelliger geworden. De reacties van familie en vrienden tijdens de eerste verjaardag waren allemaal positief. Ik heb maar van één ding spijt: dit hadden we veel eerder moeten doen!

Hugo & Annet

Voor terugkeer naar Nederland hebben we onze droomwoning gevonden.Belangrijk voor ons is dat het snel een gezellig en mooi thuis wordt. Wat zijn we blij dat we Bernard hier de hoofdrol in gaven.
Al heel snel begreep hij onze wensen en vertaalde dit naar een prachtige indeling met verrassende details. In zijn interieurplan nam hij ook het lichtplan en kleuradvies incl. RAL-nummers mee. Zo kon heel snel geschakeld worden meteen elektrotechnisch bedrijf en schilder. Samen met Bernard zijn wij gaan woonshoppen. Dit bespaarde ons heel veel tijd én geld. Met zijn digitale plattegrond als uitgangspunt konden we namelijk heel gerichtop zoek naar de juiste vorm, kleur en maat. Toch alle vrijheid in onze keuzes, maar wel doelgericht. Vervolgens gaf Bernard ons de bevestiging of onze keuze voor ons
de juiste was. Dit geeft zoveel rust en overzicht, dat wij iedereen aanraden om een professional, zoals Bernard is, in te schakelen.

Familie Konings

Wij zijn met Bernard gaan woonshoppen. Een nieuw huis inrichten geeft zoveel keuzes, maar is wel dé basis van je huis. Mijn vriend en ik hebben een andere smaak qua inrichting, dus dat maakt het niet makkelijk. Enkele meubels en schilderijen verhuisde mee, dus deze heeft Bernard prachtig ingepast in zijn interieuradvies. Bernard had zo goed naar ons geluisterd, dat toen wij dit in 3D uitgevoerd zagen, wij echt al het gevoel hadden alsof wij er woonde! Tijdens het woonshoppen heeft Bernard ons op een prettige manier begeleid, zodat nu de smaak van zowel mijn vriend, als van mij, heel mooi samenkomen. Het interieuradvies en begeleiding is het meer dan waard geweest, want dit is uiteindelijk maar een klein percentage van de totale inrichting. Je krijgt er heel veel woongenot voor
terug!

Prem & Ilse

Zoals bij meer mensen komt er een moment waarop je toe bent aan verandering. Niet alle meubels vervangen en meer rust en eenheid. Dat was het uitgangspunt. Per toeval komen we op een Woonbeurs in contact met Bernard ter Horst, zijn vriendelijkheid, nuchtere kijk en ideeën spraken ons direct aan. Bernard heeft een verrassende nieuwe opstelling met onze meubels en TV bedacht en uitgewerkt in een digitale plattegrond. Helemaal blij!

Vincent en Inge

Eigenwijs als ik ben dacht ik dat ik zelf goed in staat zou zijn om onze nieuwe woning in te richten. Maar ik raakte al snel verdwaald in alle keuzes en goed bedoelde adviezen in woonbladen en woonwinkels. Ik werd op jouw diensten getipt door iemand die zijn huis samen met Bernard had ingericht. Vanaf dat moment geen alleen maar langer wordende to-do-lijstjes, maar Bernard die met onze wensen passende voorstellen deed, dit gaf zoveel meer overzicht en het resultaat is prachtig.

Carolien

Toch de stap gezet om een woning te kiezen, meer passend bij mijn leeftijd. Alleen de meest dierbare spullen en meubels verhuizen mee. Ook na een half jaar, was het nog steeds niet mijn thuis. De advertentie van Help Mijn Huis Inrichten, gaf mij het duwtje om hulp in te schakelen. Nu is het genieten………dus raad ik het iedereen aan.

Corrie
helpmijnhuisinrichten
5.0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
Wouter RielWouter Riel
08:59 27 Feb 24
Bernard heeft voor ons een ontwerp van de woonkamer, keuken en master bedroom gemaakt. Na een uitgebreide intake heeft Bernard na een uitgebreide rondgang een geweldig ontwerp gemaakt. We zijn dan ook heel blij met het ontwerp. Ook de aangedragen mogelijke leveranciers zijn een goede tip.
Ferry van der HeideFerry van der Heide
13:24 26 Dec 23
Vanaf het moment dat wij Bernard op de beurs hebben ontmoet, hadden wij direct een goede klik. Wij waren niet van plan om een interieurspecialist in te schakelen maar hebben hier geen moment spijt van gehad. Bernard durft en komt niet met een standaard ontwerp. Hij denkt met je mee en geeft handvaten om zelf een beslissing te maken. Kortom, Bernard is echt een aanrader!
Peter WarmerdamPeter Warmerdam
20:23 07 Jul 21
Bernard heeft ons geholpen met het inrichten van onze nieuwbouwwoning. Hij heeft veel ideeën en suggesties. Verstand van zaken. En nu we er in wonen zijn we superblij met hoe het is geworden. Het scheelt je ook veel tijd met alles uitzoeken. Het totale plaatje klopt. Super bedankt voor alles
Jeannette BuijsJeannette Buijs
16:11 11 Feb 21
Zó blij met Bernard!We hebben elkaar ontmoet op een woonbeurs en meteen bij het eerste gesprek een goeie klik.Na goed te hebben geluisterd naar onze woonwensen voor ons nieuw te bouwen appartement, hebben we een prachtig voorstel gekregen, vastgelegd in een mooi boekwerk met complete tekeningen, kleuradviezen en maatvoeringen.We kunnen niet anders dan heel tevreden zijn, het enige jammere is dat het nog zo lang duurt voor de bouw klaar is en we eindelijk echt aan de slag kunnen met het ontwerp,Bernard, heel hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking en zodra het kan, sturen we foto’s of je komt gezellig langs!Hartelijke groeten,Koen en Jeannette
js_loader