Interieuradvies

INTERIEURADVIES


Je hebt een nieuw huis gekocht of je wilt je huidige huis opnieuw inrichten of je woonkamer of slaapkamer restylen. Je hebt wel de ideeën maar waar ga je beginnen? Hoe kom je tot een goed plan? Welke keuzes moet je allemaal maken? En vooral in welke volgorde? Het kan ook zijn dat het inrichten van je huis gewoon je ding niet is maar dat je wel degelijk weet dat het beter kan. Natuurlijk een leuke kast of bank is zo gekocht, maar wat is nu de beste plek? Alle muren wit, maar geeft dit de wel gewenste sfeer? Hoe krijg je nu de juiste indeling en wordt het een mooi geheel?

Het inschakelen van een professional is geen overbodige luxe. Het brengt je verder. Niet alleen creatief gezien maar ook praktisch gezien en het kan je ook nog onnodige kosten besparen. Een interieuradvies van Bernard ter Horst van helpmijnhuisinrichten is persoonlijk en op maat en niet afhankelijk van de producten van welke interieurwinkel dan ook. Na een paar uur interieuradvies weet je al veel meer!

INTERIEURONTWERP


Een passend interieur begint bij de juiste combinatie van o.a. vorm, kleur, routing en licht. De bedrijfsnaam “helpmijnhuisinrichten” is zorgvuldig gekozen. Hulp van een professional  bij het inrichten van je huis begint namelijk met een zorgvuldig samengesteld interieurontwerp. Een persoonlijk interieurontwerp geheel op maat waarin jouw wensen zijn opgenomen en waarbij je niet vast zit aan welke interieurwinkel dan ook. Een interieurontwerp met alle vrijheid en waarbij mogelijk ook je huidige meubels kunnen worden ingepast.

Ieder huis is in basis geschikt voor een interieurontwerp. Ben je niet tevreden over de inrichting van je woonkamer of sta je voor de uitdaging een nieuw huis in te richten? Twijfel niet; ga in een vroeg stadium met interieurontwerper Bernard ter Horst om tafel zitten en besteed een relatief klein percentage van je budget aan een professioneel uitgewerkt interieurontwerp.


Het interieurontwerp presenteer ik in 3D, afhankelijk van de opdracht, compleet met een kleur- en materiaaladvies, lichtplan en maatvoering.

De interieurstijl, de indeling van het interieur, het kleurgebruik en de materialen worden duidelijk en sfeervol in beeld gebracht. Met mijn interieurontwerp kun je zelf aan de slag en bepaal jezelf aan welke leverancier of vakman je het werk toevertrouwd.

Maar natuurlijk kan ik je als interieurontwerper ook geheel ontzorgen en je ondersteuning bieden bij de realisatie van het ontwerp. Aan de hand van het interieurontwerp begeleid ik dan het gehele project van advies tot ontwerp en van aankoop tot plaatsing van het interieur. Een belangrijk deel van de realisatie wordt daarbij uitgevoerd door mijn netwerk van vakspecialisten.

Je interieur in balans, hoe doe je dat?

Bekijk het Webinar interieuradvies

Keuzestress Interieuradvies
Lees verder

Tarieven

Besteed een relatief klein percentage van je budget aan interieuradvies

Interieurontwerp
Lees verder