Interieuradvies

INTERIEURADVIES

Heb je ook de wens om je woonkamer, slaapkamer of wellicht je hele huis (opnieuw) in te richten, maar weet je niet hoe je tot een goed plan kan komen?

Heb je gewoon de ideeën niet, of juist wel, maar weet je niet hoe en waar te beginnen? Is het inrichten van een ruimte gewoon je ding niet maar voel je wel degelijk dat het beter kan en ben je daarom niet tevreden? Of wil je het simpelweg gewoon eens anders!

Of je nu alleen je woonkamer of huis compleet wilt inrichten, oplossingen zoekt voor je huidige interieur of gewoon op zoek bent naar een inspirerend en motiverend advies. Alles is mogelijk!

INTERIEURONTWERP

Ieder huis, hoe groot of klein dan ook, is geschikt voor een interieurontwerp. Ben je niet tevreden over de inrichting van je woonkamer of sta je voor de uitdaging een nieuw huis in te richten? Twijfel niet; ga in een vroeg stadium met een interieurontwerper om tafel zitten en besteed een relatief klein percentage van je budget aan een professioneel uitgewerkt interieurontwerp.

Interieurontwerper Bernard ter Horst hanteert geen vaste woonstijl in zijn interieuradvies. Hij is bedreven in meerdere woonstijlen. Een mix van verschillende stijlen kunnen elkaar versterken en geven de ruimte een unieke persoonlijke uitstraling. Hoe je dit succesvol uitwerkt is een kwestie van doseren en combineren. Het gaat om het zorgvuldig creëren van de juiste combinaties. Met als resultaat een mooi harmonieus geheel welke vooral eenheid en rust uitstraalt.

Bericht verzonden

Hartelijk dank voor je bericht! Ik zal binnenkort contact met je opnemen. Met creatieve groet Bernard ter Horst Interieurontwerper
Lees verder

Tarieven

Besteed een relatief klein percentage van je budget aan een professioneel uitgewerkt interieurontwerp. Dit voorkomt verkeerde keuzes en geeft structuur in de uitvoering, maar bovenal een mooier eindresultaat!

Lees verder