Gratis interieuradvies

gratis interieuradviesIs gratis interieuradvies wel gratis?

Je komt het steeds vaker tegen; gratis interieuradvies! Maar wat wordt er eigenlijk onder verstaan en is het wel echt gratis? Iedereen kent de uitspraak wel; gratis bestaat niet. En dat is meestal ook hier van toepassing. Het doel van bedrijven die gratis interieuradvies aanbieden is de aanschaf van producten die ze d.m.v. dat advies aan je verkopen.

De prijs van het advies is dus eigenlijk verwerkt in de prijs van hun product. Het is daarmee dus ook eigenlijk meer een productadvies dan een interieuradvies. Dit soort interieuradvies is vaak eenzijdig en beperkt zich meestal alleen tot bijvoorbeeld de eettafel of de zithoek. Terwijl juist het eindresultaat wordt bepaald door de eenheid van het grote geheel.

Bruikbare interieurtips

Wil je echt dat je vragen worden beantwoord en dat je van creatieve en bruikbare interieurtips wordt voorzien? Ga dan naar een vakkundig interieurontwerper, interieurarchitect of interieurstylist! Kies voor een persoonlijk waardevol interieuradvies welke niet afhankelijk is van welk product of welke interieurwinkel dan ook. Bij dit interieuradvies staat de betreffende ruimte en jouw wensen centraal. Een interieuradvies waarin ook plaats is voor je favoriete kast, tafel of schilderij.

Interieuradvies op maat aan huis

Interieurontwerper Bernard ter Horst van “helpmijnhuisinrichten” geeft interieuradvies op maat bij je thuis! Zijn interieuradvies is persoonlijk en geeft antwoord op jouw vragen. Met zijn interieuradvies weet je meer over de mogelijkheden van je interieur in jouw huis. Onderwerpen zoals indeling, routing, zichtlijnen, kleurgebruik, je woonstijl en het toepassen van de juiste verlichting komen in het interieuradvies ter sprake, maar vooral de interieurvraagstukken die jij graag wilt bespreken. Al vanaf € 250,00 krijg je 2 uur persoonlijk interieuradvies aan huis. Dit interieuradvies brengt je een heel stuk op weg en kun je naar behoefte nog uitbreiden met een interieurontwerp.

Kijk voor alle mogelijkheden op tarieven helpmijnhuisinrichten.