22
jul

Is jouw huis ook je thuis?

Thuiskomen? Dat is waar je na je vakantie of tripje je koffer leegt en gelukkig bent. Weer blij dat je er bent. Samen met fijne herinneringen en persoonlijke vondsten van je reis. Thuis zijn we gewoon weer onszelf. Thuis is gewoon thuis. Ons vertrouwde uitzicht. De buren. Onze nieuwe vrienden. Ons eigen ritme. Ons leven. Ons gedoe. Maar…..

……..dit is ook het moment om met frisse blik je interieur te updaten. Voldoet je woon-of slaapkamer nog wel aan jouw wensen en nieuwe ideeën? Kleur kan veel betekenen voor de sfeer in huis. Met lichte en donkere tinten krijg je al snel een mooi sfeervol contrast mits passend en goed gekozen natuurlijk. Personaliseer je huis met kunst of foto’s. Kunst en foto’s komen het beste tot zijn recht, door deze op de juiste manier neer te zetten of op te hangen. Hierbij helpt het zogenoemde clusteren van de decoraties. Het juist even leeg laten van een muur versterkt het schilderij op de muur ernaast. Ook spullen die je bijvoorbeeld op reis tegen het lijf loopt kun je toevoegen aan je interieur. Het maakt je huis een stuk persoonlijker en sfeervoller.

Om je interieur te restylen is het beslist niet op voorhand noodzakelijk dat al je meubels worden vervangen. Kijk daarom welke meubels je al hebt en laat sommige meubels terugkomen in je geüpdatete interieur. Dit zorgt meteen al voor eigenheid. Voor alles geldt wel; mits op de juiste manier toegepast. Hoe je dat doet? Met een goed interieuradvies, hulp bij de styling of een interieurontwerp! Ieder huis is geschikt voor interieuradvies. Het is allang niet meer alleen voor “the rich & famous” Zo hoef je niet te wachten op je volgende reis of tripje, maar ervaar je iedere dag…….en toen kwam ik weer thuis. Ja echt thuis!