Omdenken is geldbesparen
01
sep

Omdenken = Geld besparen

De ontwikkelingen volgen elkaar snel op!
Leveringsproblemen van materialen, tekort aan vakmensen, inflatie, stijging hypotheekrente.
Zo was bij veel exposanten op Beurs Eigen Huis direct na corona de openingsvraag ‘hoe lang is de levertijd?’.
Dit voorjaar was de openingsvraag ‘wat kost het?’.
Beiden zijn uiteraard belangrijke zaken, maar als je toe bent aan verandering, stel het dan niet uit, maar maak slimmere keuzes.
Gezegden zoals; van uitstel komt afstel en een goed begin is het halve werk, zijn ook hier van toepassing. Begin dus met een interieurontwerp! Dat klinkt misschien niet voor de hand liggend maar met de volgende toelichting is het een goed doordachte stap. Want zonder interieurontwerp probeer je zonder plan je doel te bereiken en dat kost vaak meer geld, meer moeite en is uiteindelijk het eindresultaat niet naar volle tevredenheid.
Een duidelijk interieurontwerp is er niet alleen voor eenheid en creativiteit maar helpt ook om geld te besparen tijdens de verbouwing. Het voorkomt verkeerde keuzes en onnodige inkoop van materialen. Een interieurontwerp geeft voor zowel de aannemer, schilder en elektricien een duidelijk beeld en omschrijving van jouw wensen en zorgt dat je een offerte kunt aanvragen met zo weinig mogelijk ruimte voor stelposten en onzekerheidsmarge.
In de loop der jaren hebben wij een heel mooi netwerk van vakspecialisten om ons heen, zo kunnen we samen met korte lijnen en vakmanschap het maximale bereiken.
Wat betreft de inrichting werken wij samen met of zijn zelf dealer van diverse merken en kunnen leveren tegen aantrekkelijke condities.

Noem het omdenken, zo maak je van een probleem of uitdaging een mogelijkheid om te komen tot een haalbare werkelijkheid waarin je woonwensen tot uiting komen!